September 20, 2024

🎨🎭🤹‍♂️Academy GoKids !: Meraklı okul öncesi çocuklar için eğlenceli oyunlar!

Video by GoKids! – Learning Apps for Kids! via YouTube
Source

Eğitim Akademisi GoKids ile tanışın! – 2 yaşındakiler için ücretsiz yürümeye başlayan çocuk oyunları.

Anaokulundaki çocuklar için Eğitim Akademisi oyunları, günümüzde çalışmanın en popüler yoludur ve yaratıcı hafıza oyunlarımız okul öncesi eğitimde onlara yardımcı olacaktır. Eğitim bebek oyunu için en iyisi 2 ila 6 yaş arası öğrenmeye odaklanır. GoKids Akademisi! eğlenceli bir oyun eğitimi ve bir oyuncak oynamak gibi okula hazırlık için çok çeşitli eğitim faaliyetlerini kapsar.

GoKids! uygulamalar Android editörlerinin tercihi ve şimdi ücretsiz bir Akademi sunuyoruz! Bu eğitim oyunu sizin (ve bizim:) çocuklarınızın en iyi ve kapsamlı öğrenme için bir bebek, okul öncesi app.
Küçük tilki Smarty🦊 2, 3, 4, 5, 6 yaşındaki kız ve erkek çocuklar için bir eğitim oyunda arkadaşı haline gelen ve serin bir oyunda onlara yararlı şeyler öğreten bir uygulama karakteri.
Akademi ile, zencefil kafalı Smarty kahramanının renkli dünyasında iyi eğitim alma becerilerini öğrenirsiniz.

Kızlar ve erkekler zihinsel ve yaratıcı yeteneklerini geliştirir ve okurken kritik derecede önemli beceriler uygularlar. Bu kaprisli renk eğitici oyunda renkleri, şekilleri, sayıları ve alfabeyi öğrenin.🌈❤️🔶💚🔷💜
Bir arkadaşa sahip olmak, çocukların toplumda ve eğitim müfredatında hoş karşılanan ahlaki ve psikolojik niteliklerini geliştirmelerine yardımcı olur. 👦🦊👩

Çocuk tilkiyi empati eder ve görevleri tamamlamak için ona katılır, böylece yürümeye başlayan çocuk karşılıklı dostluk ve maceraların sevincini ve eğlenceli oyun görevlerindeki başarılarından gurur duyar.
Health Sağlığa önem vermek, ödüllendirici eğlence sırasında bile çok önemlidir – Smarty çocuğa görevler arasında dinlenmeyi ve gözlerini rahatlatmayı öğretir.

Çocuğunuzu bir yolculuğa çıkarır ve ilginç okul öncesi oyun görevlerini tamamlayarak yola başlarlar. Yolculuk ne ile başlıyor? Tabii ki bir sırt çantası ile! 😊

Smarty çocuktan nesneleri bulmada ona yardım etmesini ister – dikkatli ve yaratıcı olmalısınız! Yaklaşan yolculuğa çıkmadan önce şarj etmemiz gerekiyor – bebeğiniz çok iyi bir iştahı olan Smarty’yi beslemek için ekranda bir elma ya da kek arıyor!
Arkadaşlar ilk görevi görene kadar doğal bir oyun yoluna başladılar – Renkleri tanımlayıp eşleştirdiler.🎨 Ve heyecan verici öğrenme başlıyor!

Okul öncesi ve çocuklar için eğitici bir oyun olan kızlar ve erkekler için Akademi’de:
Çocuğun okuldan önce gerekli tüm bilgileri aldığı eğlenceli ve eğlenceli etkileşim. interactionRenk ve akıllı görevlerle dolu zengin keşif ortamı.
Basit oyun arayüzü küçük olanlar tarafından kapsamlı, uyumlu palet sanatsal tadı üretir.
Eşzamanlı olarak doğa ve çevre nesnelerinin incelenmesi.
Bebeğin yardıma ihtiyacı varsa – tilki yavrusu her zaman buradadır ve çocuğu ilerlemesine teşvik eden takip edilmesi kolay sesli ipuçlarıyla desteklenir.
Akademi oyununda eğitim "basitten karmaşık."
Renkleri tanımlamakla başlayın ve sonraki güncellemelerde şekiller, sayılar ve ABC vardır.

Go to Source